Filmografie

Miley Cyrus~Filmografie

25. července 2009 v 8:28 | Monky^^ píše...
Zdroj: iheartmiley

2003 - Velká Ryba [informace] - Ruthie
2006 - Hannah Montana [informace] - Hannah Montana/Miley Stewart
2007 - High School Musical 2 [informace] - Dívka u bazénu (song All for One)
2007 - Hannah Montana: Živě z Londýna [informace] - Hannah Montana/Miley Stewart
2008 - Hannah Montana: One In a Milion [informace] - Hannah Montana/Miley Stewart
2008 - Bolt: Pes pro každý případ [informace] - Dabovala Penny
2009 - Hannah Montana: Ve Filmu [informace] - Hannah Montana/Miley Stewart

Miley Cyrus at Wings

25. července 2009 v 7:57 | Maky
Miley Cyrus bude hvězda ve filmu v adaptovaným mladým dospělím fantasy filmu 'Wings' od Aprilynne Pike, podle Variety.Tish Cyus budem výkonným producentem v projektu od Disney.

Miley bude hrát Laurel, což je 15-rok-staré děvče,které roste a je chráněno doma ve škole v malém městě.Dostat se na vysoukou škola je pro ni obtížné a její podezření, že není jako ostatní děti,se stává realitou,když jí klíčí křídla a dozvídá se,že je vílou.

Román je první z plánované čtyř-knih série.Disney obchod pokaračuje dál s Miley mimo Hannah Montana.

Miley Cyrus The Dark Knight Sequel

25. července 2009 v 7:41 | Maky
Miley Cyrus je připravená přijmout náročnější úlohu než je Hannah Montana, počínaje nadcházejícím pokračování The Dark Knight. Miley je odhodlána hrát Batgirl, podle The Globe.

Miley "omráčila" producenty Warner Brosu hned když se ukázala v Hollywoodských studiích a tak se jim zrodila myšlenka, že by mohla hrát pomocníka Christiana Balea.

Očitý svědek prozradil: ,,Poskakovala po pokoji a měla u sebe písemné dialogy. Problém je v tom, že ne všichni lidé jsou přesvědčeni, že se na to Miley hodí..."
 
 

Reklama